Feest chronisch zieken te Achel

ACHEL –  Op zaterdag 7 oktober hebben de kernleden van Samana Achel een feestelijke middag georganiseerd voor alle leden om de dag van de chronisch zieken te vieren. Het thema was “Samen jezelf zijn, dat is geluk”. De opkomst was groot.

De mensen werden welkom geheten door de voorzitter. Daarna was er een bezinningsmoment, verzorgd door enkele kernleden. Verder was er genoeg tijd voor een drankje en een babbeltje onder elkaar. Mensen die elkaar weer eens ontmoeten, dat doet deugd! Er werd entertainment verzorgd door zanger, cabaretier en presentator Jos Roofthooft. Jos wist veel grappige verhalen, mopjes en herinneringen te vertellen. Dingen die de aanwezigen allemaal herkenden uit de jeugdjaren. De liedjes, die heel wat herinneringen bovenhaalde, werden door iedereen meegezongen. De oudste feestvierder (96 jaar) werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Het geheel werd afgesloten met een heerlijke maaltijd. De mensen hebben genoten! 

Iedereen dank namens het bestuur van Samana.