sv Budel zondag tegen trotse koploper Merefeldia

BUDEL – Afgelopen zondag stond er voor Budel geen wedstrijd op het programma, omdat het voor de beker vrij geloot was. Wel werd er getraind in aanloop naar de wedstrijd van komende zondag tegen koploper Merefeldia.  Dit team, dat getraind wordt door oud-international Danny Koevermans, is de grote titelkandidaat dit seizoen in de 3e klasse. De eerste 4 wedstrijden werden door Merefeldia vrij eenvoudig gewonnen. Zo werd FC Maasgouw met 6-1 verslagen en HEBES moest zelfs met 7-0 het onderspit delven. Vooral de aanvallers van Merefeldia zijn een ware plaag voor alle tegenstanders. Onder aanvoering van oud-profvoetballer Aaron Bastiaans (VVV en Helmond Sport) en zijn broer Björn (PSV jeugd) loopt het tot nu toe gesmeerd voor dit team uit Nederweert.

Dus voor trainer Erik van Rooij en zijn assistent Jac Soers van sv Budel de taak om een strijdplan op te stellen tegen het heel aanvallend ingesteld Merefeldia. Bij sv Budel ontbreekt centraal achterin nog steeds Wouter Spee (hersenschudding) en zijn er enkele twijfelgevallen vanwege lichte blessures. Hopelijk zijn deze spelers zondag fit genoeg om de strijd aan te gaan met koploper Merefeldia. sv Budel hoopt dat veel supporters hun ‘clubke’ komen steunen. Kan sv Budel misschien voor een verrassing zorgen?  Aanvang van de wedstrijd sv Budel-Merefeldia is zondagmiddag 14.30 uur.