Zondag Rood-Wit’67/Plus 1 – RKMSV 1    

BUDEL-DORPLEIN – Rood-Wit’67/Plus is de competitie 2023/2024 slecht begonnen. Nadat de 3 bekerwedstrijden met goed voetbal werden gewonnen, had iedereen veel vertrouwen in het begin van de competitie. Het liep echter anders. Vier wedstrijden gespeeld en 0 punten met 4 gescoorde doelpunten en 10 tegen-treffers. Gelukkig is de stand op dit moment niet dramatisch. vv Maarheeze staat net boven Rood-Wit’67/Plus en heeft 3 punten. Daarna volgen 4 teams met 4 punten. Een daarvan is RKMSV de tegenstander van a.s. zondag. Een belangrijke wedstrijd voor de Roodwitters. Wordt die wedstrijd gewonnen dan is er enigszins aansluiting met de middenmoters. Veel succes  Rood-Wit’67/ Plus. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de toegang is gratis. De wedstrijdbal is geschonken door familie Van Der Kruijs, supporters van Rood-Wit’67.