Fietstocht Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Afgelopen donderdag was de laatste lange fietstocht van de Senioren Vereniging Budel-Schoot van dit seizoen. Bij samenkomst aan De Reinder werden er nieuwe hesjes uitgedeeld. Daarna zijn de fietsers gezamenlijk naar PLUS Dennis van Moorsel gegaan. Daar ging de fietsgroep samen met Dennis van Moorsel op de foto voor de winkel.

Dennis heeft de fietshesjes gesponsord, waarvoor hartelijke dank! Fantastisch!  Zo kan de fietsgroep weer veilige kilometers maken, ze worden door deze hesjes goed gezien.

Na het fotomoment stond een prachtige fietstocht naar het militaire kerkhof te Lommel op het programma. Met de nodige stops om te eten en drinken (en wachten tot het droog was) trok de groep weer richting Hamont. De fietstocht (78 km) werd afgesloten met een heerlijk etentje bij Anatolia. Het was een fantastische dag en iedereen heeft weer genoten!

Bij de Senioren Vereniging Budel-Schoot staan weer enkele uitstapjes op de rol, maar ook kan je er terecht voor de vaste activiteiten: biljarten, kaarten, koersballen, kienen en wandelen. Mocht je interesse hebben om hier aan deel te nemen? Word dan snel lid van deze gezellige vereniging. Voor de contributie hoef je het niet te laten. Die is maar 12€ per jaar. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar: seniorenbudelschoot@outlook.com