Lezing Multimediagebruik door NEOS

HAMONT-ACHEL – “Veilig Multimedia Gebruik” was het onderwerp van de lezing georganiseerd door NEOS Hamont-Achel. NEOS mocht dinsdag 17 oktober Valerie Plessers uit Pelt ontvangen voor een lezing betreffende veilig gebruik van Multimedia. Liefst vijftig NEOS-leden woonden deze interessante lezing bij. Mevrouw Plessers gaf tips over diverse phishing-technieken, waardoor al veel phishingmails, sms’en en whatsappberichten te herkennen zijn. De aanwezigen op deze causerie hebben hier veel van opgestoken en danken mevrouw Plessers. Zij gaf uitleg op een zeer duidelijke manier en met veel voorbeelden. Ook de vragen die na de lezing gesteld werden, zijn duidelijk beantwoord.

De mensen zijn met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. Bedankt Valerie! Namens het bestuur en de aanwezige leden van NEOS Hamont-Achel.