Aiden tafeltennistournooi

BUDEL – Het jaarlijkse sponsortoernooi voor recreanten werd op maandagavond in de sportzaal van De Borgh gespeeld. In de A-groep plaatsten zich via de poules vier spelers voor de eindfase. Hierin namen Jolanda Asveld, Arie Saanen, Harrie de Werdt en Alex Looymans het tegen elkaar op. Alex verloor geen enkele game en werd dus ongeslagen eerste met drie overwinningen. Jolanda won van Harrie en Arie Saanen die verrassend de finaleronde haalde werd vierde.

In de B-groep werd een tienkamp gespeeld, waarin ze allemaal tegen elkaar uitkwamen. Winnares Anita Klooster verloor slechts een wedstrijd van Agnes van der Steen, maar Agnes werd tweede omdat ze verloor van Karin van Kessel en een game verloor tegen Leny Teklenburg. Karin en Leny eindigden met een gelijk aantal punten, maar in de onderlinge wedstrijd was Karin met 2-1 de sterkste zodat ze derde werd. We mogen terugkijken op een geslaagd recreantentoernooi, met dank aan onze sponsor Peter Geelen.

Informatie over tafeltennissen kunt u vinden op de website van tafeltennisvereniging Budilia. Momenteel hebben we vier weken gratis “probeertafeltennis” voor jong en oud. Een batje kun je van ons lenen.