Administratiecafé Cranendonck

CRANENDONCK – Heb jij hulp nodig bij jouw administratie of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Maak een afspraak bij het Administratiecafé Cranendonck!  Het Administratiecafé is bedoeld voor iedereen die af en toe moeite heeft met het invullen van formulieren of met het indienen van aanvragen. Ook mensen die zelf geen computer en/of printer hebben kunnen bij ons terecht. Naast hulp bij het invullen van formulieren kunnen mensen ook bij ons terecht voor meer informatie over bestaande voorzieningen. Niet altijd maken mensen gebruik van de ondersteuningsmogelijkheden die voorhanden zijn, waardoor zij bijvoorbeeld financiële bijdragen laten liggen.

Het Administratiecafé werkt op afspraak. Om een afspraak te maken bel je van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.30 uur of op maandag tussen 13.30 en 15.30 uur naar 0031 495-592553. Dan wordt er een afspraak met je ingepland die plaatsvindt op donderdagmiddag. Kun je niet op donderdagmiddag, geef dat dan aan, dan wordt een andere oplossing gezocht. Je kunt voor het maken van een afspraak ook appen naar 0031 6-10208470.