Aftellen nu echt begonnen 

BUDEL – Voor de carnavalsvierders begint de jeuk in alle heftigheid toe te nemen. Oktober zit er bijna op en dan kan de elfde maand van het jaar beginnen. Nog 11 dagen aftellen dan voor de aftrap van Hèt Feest der Feesten. Voor velen betrokken bij de voorbereidingen is het aftellen al veel eerder begonnen natuurlijk. Er zullen ook mensen zijn die iets meer jeuk zullen hebben dan de gemiddelde carnavalsvierder, want die hebben ja gezegd op een verzoek om een van de vele rollen te vervullen die er met carnaval nu eenmaal traditioneel te vervullen zijn. Worden er Prinsen, Prinsessen of Prinsenparen bekendgemaakt en wie gaan dat allemaal zijn. Wie zal er in Buul op 16 december als 68e scepterdrager van c.v. Buulder Buk worden voorgesteld. Meer weten blijf ons dan volgen via www.buulderbuk.nl. Via deze site zou je ook kunnen en mogen aanmelden als je een minder prominente maar ook belangrijke rol voor ons als vrijwilliger zou willen vervullen. Bij diverse commissies kunnen we mensen gebruiken die helpen tijdens het aftellen naar carnaval. Schroom niet om te informeren of je iets voor ons zou kunnen betekenen. 

Foto Wie gaat deze als 68e in de rij dragen?