Doelgroepindicatie en werk je graag buiten?

REGIO – Binnenwerk werkt samen met Staatsbosbeheer en is op zoek naar medewerkers voor het nieuwe bos- en natuurbeheerteam in Bergeijk, regio Kempen. Ben jij of ken jij iemand met een doelgroepindicatie die graag buiten wil werken? Dan is dit een buitenkans.

Bij Binnenwerk werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je komt in een team van ongeveer acht medewerkers onder begeleiding van een vaste werkbegeleider en jobcoach. Samen met jouw team ga je zagen, snoeien, bladblazen of maaien. Je onderhoudt wandelpaden en repareert borden of hekken. De werkzaamheden zijn heel gevarieerd en seizoensgebonden. Je werkt in kleding van Staatsbosbeheer. 

Je komt in dienst van Binnenwerk, oftewel de overheid. Je krijgt een jaarcontract met zicht op vaste dienst en alle ruimte om te leren wat je nodig hebt. Daar horen ook cursussen bij, denk aan kettingzagen of een trekker rijbewijs.

“Dit is mijn eerste echte baan, ik krijg goede begeleiding en het inwerken ging heel goed. Ben blij met deze stap!” 

Nieuwsgierig?
Heb je interesse om een ochtend mee te werken en te proberen of dit werk iets voor jou is? Neem contact op met werkbegeleider Jurgen Blom via Jurgen.Blom@rijksoverheid.nl. Geef het ook aan als je het fijner vindt om te bellen, dat kan namelijk ook. Het telefoonnummer van Jurgen is 06 27 12 69 40.

Over Binnenwerk 
Binnenwerk creëert sinds 2016 structurele en duurzame banen in teamverband binnen het Rijk voor mensen met een doelgroepindicatie. Bij Binnenwerk heb je wel 700 collega’s verspreid over Nederland. Ze werken in Rijkspanden als toetsenbordreiniger of archiefmedewerker of juist buiten bij Staatsbosbeheer. Er zijn al 70 teams in Nederland, waarvan 48 in samenwerking met Staatsbosbeheer. Meer informatie? Kijk ook op www.oprijk.nl/binnenwerk.