Oproep kramen Kerstival

STERKSEL – De dagen worden korter, de avonden langer. Een tijd van samenzijn en genieten bij een knisperend haardvuurtje omringt door heerlijk geurende dennenbomen voorzien van fonkelende lichtjes en feestelijke klanken komt er weer aan! Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel en Kempenhaeghe maken zich weer op voor de vervolg editie van ‘Kerstival’! De tweede editie van deze veelzijdige ‘kerstmarkt’ vindt plaats op zondag 17 december, van 13.00-17.00uur op Kloostervelden te Sterksel. 

Het event is wederom divers opgezet, voor de ultieme genieter van traditionele muzikale klanken & theater in kerstsfeer tot de shopaholic in kerstsnuisterijen! Verspreid over het binnen- en buitenterrein van Kloostervelden zal een breed scala aan kramen opgebouwd worden waarbij verenigingen, ondernemers en particulieren spullen of diensten zullen verkopen. Denk hierbij aan kerstdecoratie voor in- en om huis, geschenken, uiterlijke verzorging etc. en zoals bij vorige editie zal er een foodplein op de boerderij worden gecreëerd waar etenswaren worden aangeboden, klaargemaakt volgens de regels van HACCP. Dit jaar zullen de binnen kramen opgesteld staan in de kapel, zodat we een gezellige sfeer kunnen creëren. Iedereen kan een tafel huren van 220×60 cm. U kunt hiervoor een voorkeur aangeven voor binnen of buiten. De huur van een tafel bedraagt €16,50.

Wees welkom, de toegang voor het evenement is wederom gratis. Aanmelden voor een kraam is nog mogelijk, graag voor 15 november via kerstmarktsterksel@outlook.com