Pelter Skelter

PELT – Op zaterdag 4 november om 20.30 uur gaat CC Palethe terug in de tijd met Pelter Skelter, met optredens van BRLRS, No Prisoners en Goe Vur In Den Otto. 

BRLRS staat synoniem voor gestoorde rechttoe rechtaan punk-/hardrock met een vette knipoog en klinkt wild, luid en smerig. Slepende grooves, scherpe punk, ontembare krautrock, wilde garagerock,…Hadden met single ‘The Door’ al airplay op Willy en StuBru en brengen begin 2024 een nieuwe plaat uit.

No Prisoners is het nagelnieuw noiserock-kwartet rond Pieter-Paul Devos (RKTKN, Kapitan Korsakov). Op drums treffen we Pieter De Wilde (RKTKN), op gitaar Harry Descamps (Whorses) en op bas Leander van het Groenewoud (aka Alex Verdi). Buiten een persoonlijke én artistieke klik, hebben de heren ook een gedeelde honger om lawaai te maken en live te spelen. Debuutsingle ‘Video will play after ad’ vol noisy gitaarsolo’s knalt momenteel op de betere alternatieve radiozenders. In oktober volgt hun debuut EP. En die komen ze graag live voorstellen op Pelter Skelter! 

Sinds 2014 staat Goe Vur In Den Otto garant voor een razende mix van hardrock, heavy metal en punk en walsten ze de grootste festivals van België én Nederland plat met hun alles omverblazende en stomende DJ-sets. Dit najaar staan Antwerps finest Bandana Bad Boys als afsluiter op de 1e Pelter Skelter na 30 jaar garant voor een feestje dat je absoluut niet wilt missen! DJ Johnny Jailbait en MC Pete Da Bomber zijn er alvast hélemaal klaar voor. Nu u nog! Pelter Skelter, op zaterdag 4 november in CC Palethe, Jeugdlaan 2 in Pelt.  De deuren gaan open om 19.30 uur. Meer info en tickets: www.palethe.be