Veel werk achter de schermen in aanloop naar nieuwe carnavalsseizoen

BUDEL – Waar voor veel carnavalsvierders het nieuwe carnavalsseizoen pas echt gaat beginnen bij Ut Get Beginne op 11 november  is dat voor veel mensen de voltooiing van een proces dat al begonnen is op aswoensdag van de vorige carnaval. Er is hard gewerkt om overal weer een mooi en volwaardig carnavalsprogramma te maken. Er zijn mensen gezocht die nu nog altijd met een groot geheim rond lopen en de komende weken bekend gemaakt gaan worden. Er zijn sponsoren en ondersteuners in velerlei vormen gezocht die het mogelijk maken dat het ook allemaal kan. Artiesten hebben zitten broeden op hun nieuwe act. Oude en bekende artiesten, maar in Budel ook nieuwe artiesten uit Buul zelf die de stap naar het podium van de Buulse Zittingen gaan nemen. Kortom, carnaval lijkt nog ver weg maar bruist aan alle kanten achter de schermen. Vanaf 11 november gaat de kurk van de fles en worden er steeds meer van de nu nog onzichtbare activiteiten getoond aan het hopelijk groot aanwezige publiek. Blijf onze activiteiten dan ook gerust volgen via www.buulderbuk.nl en de andere mediakanalen. We hebben echt weer een programma dat je niet mag missen en waar voor iedereen wel wat inzit wat bij haar of hem past. 

Foto Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan verrassende optredens op Buulse Zittingen.

Foto Monique Duisters.