Autobedrijf Roothans met vertrouwen de toekomst in!

LEENDE – Autobedrijf Roothans in Leende, erkend Nissan service dealer en Carprof Service center, heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd in de regio en daarbuiten. De naam Roothans wordt al ruim 100 jaar geassocieerd met vervoersmiddelen. Wat in 1922 begon met de verkoop van fietsen en bromfietsen is   ondertussen uitgegroeid tot een compleet autobedrijf waar men niet enkel terecht kan voor de aankoop van alle merken nieuwe auto’s, maar ook voor onderhoudsbeurten, reparaties, diagnose,… Alle automerken zijn er welkom en dankzij de aansluiting bij garageformule CarProf garage voor alle merken kunnen ze klanten nog meer service aanbieden. 

Roothans is een familiebedrijf. Inmiddels staat de derde, en eigenlijk vierde, generatie Roothans aan het roer van het bedrijf. “Klopt, ” legt Directeur Roel Schepens uit. “Voor het autobedrijf tellen we de derde generatie, maar als we helemaal teruggaan in de tijd en er de fiets- en bromfietsen verkoop erbij tellen zitten we al aan de vierde generatie. Sommige klanten zijn ons zelfs al 70 jaar trouw, van in de tijd dat Roothans enkel fietsen en bromfietsen verkocht. Het is mooi om te zien dat ze vandaag de dag trouwe Nissan rijders zijn.” Dit heeft Autobedrijf Roothans mede te danken aan de goede service die ze steeds hoog in het vaandel blijven dragen, maar ook de professionaliteit van het team en de persoonlijke aanpak die klanten er genieten. 

Als service dealer van personen- en bedrijfsauto’s van het merk Nissan is Roothans uniek in de regio. In de ruime showroom zijn zeer jonge Nissan occasions te vinden met weinig km’s.en zo wel automaat als handgeschakeld en worden klanten bijgestaan met degelijk advies voor het maken van de juiste keuze. Een aankoop van een auto dient namelijk een weloverwogen beslissing te zijn. Dankzij de jarenlange ervaring en de juiste kennis van zaken wordt u stap voor stap begeleid tijdens uw aankoop. Autobedrijf Roothans is al sinds 1975 officieel service dealer van het merk Nissan. We hebben altijd verschillende merken op voorraad, die klaarstaan om een tweede leven tegemoet te gaan,” aldus Roel Schepens. “In ons assortiment niet enkel Nissan, maar ook heel wat andere merken. Bovendien geven we op alle occasions boven de 5000 euro 12 maanden BOVAG garantie waardoor de klant verzekerd is dat de auto voldoet aan alle eisen.” 

Naast de showroom is er de werkplaats voor Nissan en CarProf. Roel: “Onze werkplaats is uitgerust met modernste apparatuur waardoor we ieder voertuig onder handen kunnen nemen, ongeacht het merk en de leeftijd. En ongeacht of het nu gaat over een personen- of een bedrijfsauto. Ook campers kunnen hier terecht voor onderhoud, reparatie, diagnose, APK keuringen,… Dankzij de aansluiting bij CarProf zijn de mogelijkheden flink uitgebreid. Bovendien mogen we onze klanten 24 maanden garantie aanbieden op ons vakmanschap en zorgen we voor een 24/7 Europese pechhulp voor uw auto!” Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom in  onze werkplaats. De monteurs zijn vakkundig opgeleid en op de hoogte van alle nieuwigheden.  

“We bieden dus alles aan onder één dak,” vertelt Roel verder. “Zowel voor de aankoop van een voertuig, nieuw of tweedehands, als voor het onderhoud en reparatie van uw auto, kunt u rekenen op onze service! En eveneens voor het leasen van voertuigen hebben we mogelijkheden dankzij de Nissan Private Lease.” 

Het team van Roothans nodigt u graag uit voor een bezoek aan de showroom en de werkplaats. Het bedrijf is gelegen aan de Dorpstraat 136 in Leende. Op www.roothansleende.nl is meer informatie te vinden over het bedrijf. Bovendien kan je er via een handige zoekfunctie een kijkje nemen in het occasions aanbod.