Boekenmarkt zondag 5 november 

Op zondagmiddag 5 november organiseert Het Tungelroys Orkest tussen 13.00 en 16.00 u. weer een boekenmarkt in het M.F.A. Kimpeveld te Tungelroy. In het afgelopen jaar werden weer honderden mooie boeken door het Tungelroys Orkest verzameld. Boeken voor jong en oud, voorleesboeken, thrillers, avonturenboeken, studieboeken, kinderboeken en wetenschappelijke boeken of gewoon ‘kijk’ en ‘doorblader’ boeken. Voor iedereen die van lezen houdt is de boekenmarkt van 5 november in Tungelroy een evenement wat je niet mag missen. Dé kans om voordelig mooie boeken aan te schaffen en daarmee ook Het Tungelroys Orkest te steunen.

En… als je dan geslaagd bent en je hebt het boek wat je áltijd al wilde voor een gunstige prijs gekocht dan ga je natuurlijk ook nog voor een lekker kopje koffie of een heerlijk biertje naar Café de HoêsKMR. Kortom; Het wordt weer een fijne middag op 5 november.