LG Cranendonck actief bij IJzeren Man Cross

WEERT – Afgelopen zondag 29 oktober hebben Jeffrey Meurkens, Erik de Laat en Geert Hertogs deelgenomen aan de IJzeren Man Cross in Weert. Deze loop van 4 ronden met een totaal van 9 km is pittig vanwege de vele korte steile klimmetjes, scherpe bochten, MTB paden en zelfs stukken met losse zand. Onder een heerlijk ochtendzonnetje klonk om 10:30 uur het startschot. Geert finishte in de 60 plus categorie als 4e in een tijd van 45:24. Jeffrey en Erik liepen in de 50 plus categorie respectievelijk 44:54 en 37:29. Ook Erik werd met zijn tijd 4e. Heb jij ook zin om buiten lekker actief bezig te zijn? Wel of geen ervaring met lopen maakt niet uit. Sluit vrijblijvend aan bij enkele trainingen van LG Cranendonck. Naast het lopen bestaan de trainingen uit (core)oefeningen. Voor meer info kijk op www.Loopgroepcranendonck.nl