Perrock!

HEEZE – De tweede editie van Perrock komt er weer aan! Perrock belooft zaterdag 4 november een keigezellige avond met rockmuziek te worden door muzikanten uit Heeze en omstreken. De volgende bands staan garant voor een topavond vol muziekplezier: Rancho Grande, Kings and Jokers en De Tarantino’s. 

Rancho Grande is een 6-koppige rockband uit Heeze en de regio Eindhoven. Met een stevig, maar toegankelijk repertoire aan covers, spelen deze ervaren podiumbeesten de pannen van het dak. Geen uitgekauwde cliché hitjes maar rechtdoorzee rock & roll met een vette knipoog voor rockliefhebbers van alle generaties. Rancho Grande – Vamos! 

Kings and Jokers. Deze band uit de regio Eindhoven prikkelt het publiek met een mix van blues- en rockcovers. Verwacht een strakke groovy ritmesectie, een grommend Hammondorgel, een Leslie, een vette leadgitarist en een zanger die over een groot bereik beschikt. Ze spelen naast eigen werk veel interpretaties van Pink Floyd, Deep Purple, Bonamassa, Clapton, Hendrix, Marcus King en ga zo maar door.

De Tarantino’s. Wie is er niet mee groot geworden? De films van Quentin Tarantino. Belangrijker nog: de Soundtracks! De Tarantino’s laten ze herleven: De oudste, goudste en foutste hits. Deze jongens hebben hun reputatie verdiend. Het zijn zo te zeggen bekenden in ‘het circuit’.

Het Perron ligt aan Schoolstraat 48 te Heeze. De aanvang is 19.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer info bel 0031 40 226 42 52 of mail info@tperron.nl