Sinterklaas in Budel

BUDEL – Sinterklaas heeft aan het Sint Nicolaas Comité Budel laten weten dat hij op zondag 19 november weer naar Budel zal komen! Achter de schermen is het Sint Nicolaas Comité Budel dan ook al druk bezig met het organiseren van de intocht. Ze gaan daar weer een mooi feest van maken. Meer informatie over de intocht is terug te vinden via de website www.sintinbudel.nl, of op de Facebook of Instagram pagina ‘Sint in Budel’. 

Naast de intocht van Sinterklaas verzorgt het Sint Nicolaas Comité Budel samen met Sinterklaas en zijn Pieten voor dat alle kinderen in Budel tot en met groep 8 van de basisschool een verrassing krijgen! De kinderen die (nog) niet naar de basisschool gaan, krijgen deze verrassing in De Borgh. De schoolgaande kinderen krijgen deze verrassing via de scholen. Het Sint Nicolaas Comité kan dit niet zonder uw hulp! Bij deze editie van het HAC Weekblad vindt u een flyer van de organisatie met daarop een QR-code. Na het scannen van de QR-code komt u terecht bij de digitale collecte. U kunt natuurlijk ook direct uw bijdrage overmaken via IBAN Rabobank NL57 RABO 0109522699.

Met de hulp van uw bijdrage gaan we een mooi feest maken tijdens de intocht van Sinterklaas in Budel! Alvast bedankt voor uw bijdrage. Namens het Sint Nicolaas Comité Budel.

(https://qrcode.ideal.nl/qr1.ideal.nl/61498674-4816-44a4-b9b4-a676964bbe61)