Eerste Elftal A sleept punt uit de brand

HAMONT-ACHEL – KFC Hamont 99 A maakte op zaterdag de verplaatsing naar hekkensluiter Kattenbos. De Lommelaars promoveerden vorig jaar uit 3B na een tweede plaats maar hadden dit seizoen nog niet gewonnen. Ze hadden tot dan toe al hun punten (3) behaald uit gelijke spelen in eigen huis.

De thuisploeg kwam al na een kwartier op voorsprong via Hoes. Ilario Meli en Wesley Van Vlierden deden de wedstrijd kantelen in het voordeel van Hamont, ruststand 1-2.

Tien minuten na de koffie bracht Dierick Kattenbos weer langszij en Fonteyn gaf de thuissupporters uitzicht op een eerste overwinning. Maar dat was buiten Ferren Peeters gerekend die in de absolute slotfase voor de 3-3 tekende. Hamont gaf eerder dit seizoen al enkele keren een zege weg in de toegevoegde tijd, nu werd Kattenbos met hetzelfde gevoel opgezadeld. Voor Hamont is dit de zesde wedstrijd op rij zonder nederlaag, alleen jammer dat de gelijke spelen weinig zoden aan de dijk brengen in de rangschikking. Op zaterdag 4 november ontvangt Hamont thuis Turkse FC, de andere promovendus uit 3B. Bij een thuisoverwinning kan deze Koerselse club voorbijgestoken worden in de rangschikking. Dat lijkt toch een goede motivator, niet?

Meer op www.kfchamont99.be

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op de foto Wesley Van Vlierden