Mooie cheque voor Buulder Buk

BUDEL – Er wordt nogal eens gevraagd om te stemmen voor het een of het ander. Voor de een heeft de verkiezingskoorts te maken met het al of niet kiezen van volksvertegenwoordigingen in alle gradaties. De andere keer kun je je stem laten horen en merkt een ander direct dat jij je stem hebt gebruikt. Dat is dan ook het geval bij de jaarlijkse actie van Rabobank Clubsupport. Het principe is inmiddels wel bekend. Ook c.v. Buulder Buk was blij met de einduitslag. Karin Mennen van de Rabobank had onlangs een afspraak met Prinses Nicky I en prinses Jeroen van c.v. Buulder Buk. Samen met Penningmeester Paul Adriaens mochten zij een cheque van € 703,45 in ontvangst nemen. Samen met de opbrengst van de actie van vorig jaar is dit voldoende om nieuwe capes te kunnen laten maken voor de Jeugdraad van Elf. Een wens die al langer leefde bij zowel c.v. Buulder Buk als de Jeugdclubs Budel die jaarlijks de organisatie van het Jeugdprinsenpaar en Jeugdraad verzorgen. Nu maar hopen dat de coupeuse genoeg tijd heeft om de capes te vervaardigen voor de bekendmaking van het nieuwe Jeugdprinsenpaar op 15 december aanstaande. Kijken of het gaat lukken of gewoon meer weten blijf ons dan volgen via www.buulderbuk.nl