Tonpraat Try-outs bij de Klimroos te Budel

BUDEL – Op maandag  en dinsdag, 6 en 7 november vinden er weer try-out avonden plaats voor tonpraters, buutreedners en kletsers vanuit diverse regio’s in Nederland. Deze try-outs vinden plaats in het clubhuis van ‘Stichting de Klimroos’ aan de Poelderstraat 2  in Budel

Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur en daarbij horen dus ook de bonte avonden en zittingen. Voor de tonpraters een drukke periode waarbij ze hun beste buuts willen brengen om het publiek eens lekker te laten lachen. Maar niks is zo belangrijk voor deze kletsers om hun buut te try-outen. Zodat ze kunnen uitfilteren en corrigeren en hun verhaal kunnen bijschaven. Op elke avond staan er een zevental tonpraters in de ton. Feedback van het publiek is zeer gewenst. Daarom bent u uitgenodigd om in het publiek te gaan zitten om vooral veel te lachen en ook je mening te geven over de kletspraat en onzin van deze artiesten. Gezelligheid troef en je beleeft ook nog een gezellige avond. (of twee..)

Het begint op beide dagen om 19.00 uur, maar de zaal is al open om 18.30 uur. De entree is gratis.