Buulse Boerenbruidspaar betrapt

BUDEL – Tja een kwestie van eigen schuld, dikke bult. Moet je maar niet zomaar buiten samen op een bankje ergens wegkruipen en denken dat niemand het gezien heeft. Mis dus! Er is altijd wel iemand me een camera in de buurt en hier heb je het dan. Staan ze voor Ut Get Beginne op de Elfde van de Elfde al samen op de foto en worden ze gedeeld op de socials en in de krant. Wordt het wel erg makkelijk raden natuurlijk om te weten wie er bij de bekendmaking van het Boerenbruidspaar pop zaterdag 11 november gepresenteerd gaan worden als Boer en Boerin. Of hebben ze toch wat anders verzonnen bij de commissie Boerenbrulluft van c.v. Buulder Buk? Weet jij met deze foto wie er op zaterdag 3 februari 2024 Ja tegen elkaar gaan zeggen op de Buulse Boerenbrulluft? Dan moet je zeker meedoen. Stuur jouw namen naar info@buulderbuk.nl en maak kans op een echte Bak Buuls Bier om vooraf al een klein feestje te kunnen bouwen. Meer weten blijf ons dan volgen via www.buulderbuk.nl.

Foto Michel Achten