Dansavond met oldies

REGIO – Vrijdag 10 november optreden van de band Dutch Katz en kleurrijke show van dansclub The Rocking Chevy’s. Je mag het wel een attractie noemen. Dancing Heidelicht trakteert haar gasten op een fantastische happening met live muziek en dans. Dutch Katz is een 6-koppige band (inclusief zangeres), bestaande uit merendeels ouwe professionals. De band neemt u graag mee naar de nostalgische tijd van de jaren 50 en 60 met onder meer nummers van: Elvis Presley, Bill Haley, Cliff Richard, Jerry Lewis, Fats Domino, The Shadows, Eddie Cochran, Buddy Holly, The Beatles, The Stones, The Everly Brothers, Wanda Jackson, Connie Francis, Crazy Cavan, Carl Perkins en ga zo maar door.

Op de vette klanken van Dutch Katz is het schier onmogelijk om stil te blijven staan. Daarom heeft de band een speciale aantrekkingskracht onder de rock ’n roll dansers. Daarom zal ook dansclub The Rocking Chevy’s aanwezig zijn. Deze spectaculaire dansgroep uit Beerse wist voorheen het belgisch kampioenschap in haar genre te behalen en zorgt voor een wervelende show. Daarnaast zijn er nog enkele andere dansclubs uitgenodigd. De muziek en de swingende dansers staan garant voor een geweldig sfeertje. De tijden van de jukeboxen, petticoats en vetkuiven gaan gewis herleven.

De bedoeling is ook dat er vooral veel “gewone” dansers naar het feestje komen en niet alleen de geschoolde dansers want Dutch Katz speelt dansbare muziek: zowel de echte rock ’n roll, boogiewoogie, allerlei evergreens als ook een eenvoudig foxtrotje en ’n slowtje.

Met Dutch Katz en The Rocking Chevy’s is het meteen vanaf de aftrap een spetterend feest. Het festijn begint om 20.30 uur. De entree bedraagt € 5,-. Het adres van dancing Heidelicht is Eerselseweg 100 te Postel.