Helmut Lotti op 8 maart in cinema Walburg

HAMONT-ACHEL – Nadat het concert van Helmut Lotti op 13 oktober geannuleerd werd wegens ziekte is er nu goed nieuws! Op vrijdag 8 maart 2024 komt Helmut Lotti alsnog naar cinema Walburg met zijn show The Best Of Helmut Lotti Theatertournee 2023.

In The Best Of Helmut Lotti Theatertournee 2023 selecteert Helmut Lotti zijn meest favoriete liedjes uit de meer dan 20 albums die hij tijdens zijn carrière al uitbracht. Hij brengt ze samen met een live band bestaande uit 6 muzikanten, uitgekleed tot op de melodie, in bescheiden schoonheid in de intieme setting van Cinema Walburg. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Indien je niet aanwezig kan zijn op deze nieuwe datum worden de tickets tot 10 november 2023 terugbetaald. Hiervoor mail je je gegevens  (ticketnummers, emailadres en rekeningnummer) door naar UiTpunt@hamont-achel.be. Enkel en alleen tot die datum kunnen jouw aangekochte tickets terugbetaald worden. Had je nog geen tickets maar wil je toch graag gaan? Bestel dan snel je tickets via https://aha.hamont-achel.be/. 

foto www.helmutlotti.com