‘Hormonen – je vrouwelijke kracht’

Hormonen, vaak worden ze gezien als een last voor veel vrouwen. Maar wist je dat je juist gebruik kunt maken van de kracht van je hormonen? Door bewust om te gaan met je hormonen kun je je energieker, vitaler en productiever gaan voelen. Benieuwd hoe je de vrouwelijke kracht van je hormonen kunt benutten? Kom dan naar de informatieavond die op 8 november georganiseerd wordt door Bibliotheek Dommeldal en Praktijk Anculare, praktijk voor complementaire (aanvullende) zorg in Leende.

Tijdens deze avond zal Dinan van Gastel je meer vertellen over verschillende onderwerpen met betrekking tot hormonen. Dinan is aangesloten bij een netwerk van therapeuten gespecialiseerd in de vrouwelijke cyclus, genaamd CyclusPlan. De thema’s die aan bod zullen komen zijn onder andere: de maandelijkse cyclus, hormonale/menstruatie gerelateerde klachten, de overgang, de invloed van stress, een andere kijk op de cyclus en handvaten wat je zoal zelf kan doen. Door middel van deze lezingen krijg je een beter inzicht in de invloed van hormonen op je lichaam en hoe je hiermee om kunt gaan.

De informatieavond zal plaatsvinden in Dorpshuis ‘De Schammert’ aan de Dorpstraat 59 in Leende. De lezing start om 20.00 uur, maar je bent al vanaf 19.30 uur van harte welkom om de avond te beginnen met een kop koffie of thee. Na afloop van deze avond heb je de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen.

Voor iedere vrouw die geïnteresseerd is in dit onderwerp, is deze lezing een waardevolle bron van informatie. Door bewust te worden van de invloed die je hebt op je eigen cyclus, kun je van klacht naar kracht gaan en een betere balans vinden in je dagelijks leven..

Dus kom naar Leende en ontdek de kracht van vrouwelijke hormonen tijdens deze boeiende informatieavond. Neem controle over je hormonen en verbeter je welzijn op een natuurlijke manier.

Datum en tijd: woensdag 8 november, 20.00 – 22.00 uur
Prijs: € 3,00 voor bibliotheekleden en € 5,00 voor niet-leden
Aanmelden en meer informatie: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten