Welkom bij Els Lauwers Haar- en Natuursalon 

HAMONT – In het Natuursalon van Els Lauwers, aan de Lozenweg in Hamont, zijn dames, heren en kinderen welkom voor een knipbeurt, kleuring of verzorging van de haren. In dit Natuursalon wordt enkel gebruik gemaakt van producten op natuurlijke basis, zonder chemicaliën. Bovendien is Els gespecialiseerd in het uitvoeren van analyses om zo haar- en/of hoofdhuid problemen op te lossen. 

Als Natuursalon is iedere klant bij Els verzekerd van een natuurlijke behandeling. “Ik gebruik de producten van de merken Previa en pH Laboratories, volledig natuurlijk en zonder chemicaliën. Dit zijn kwaliteitsproducten die de beste verzorging voor het haar garanderen.” Els benadrukt dat de natuurlijke producten ook ingezet kunnen worden voor een ontkleuring. “Dankzij de suikerontkleuring kunnen we op een natuurlijke manier de haren ontkleuren of verhelderen. Zo is het perfect mogelijk om blonde en donkere haarkleuren te behandelen. En ook kleuringen en keratine behandelingen zijn volledig op natuurlijke basis. Het is mooi om te zien dat deze producten dezelfde gewenste resultaten geeft.” 

Els blijft zich steeds bijscholen. “Een mooie aanvulling op het natuursalon is het feit dat ik ook analyses mag uitvoeren bij problemen met het haar of de hoofdhuid. Dit bij bijvoorbeeld een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid, psoriaris, haaruitval, vet haar en/of een vette hoofdhuid,… Na het maken van de juiste analyse, kan ik een passend advies geven. De merken pH Laboratories en Previa bieden een ruim assortiment producten aan, speciaal ontwikkeld om diverse problemen gericht aan te pakken. Bovendien worden de producten ook te koop aangeboden, zodat de behandeling ook thuis verdergezet kan worden.” Nieuw in het assortiment is de Pure Straighten van pH Laboratories, waarmee het haar op een natuurlijke manier gestijld kan worden. 

Wie vragen heeft of een adviserend gesprek wilt over de verzorging van de haren of het oplossen van haar- en/of hoofdhuid problemen is welkom bij Els. “Online kan er gratis een adviesgesprek aangevraagd worden. Ook wie geen klant is van mijn salon maar wel op zoek is naar een oplossing, kan bij mij terecht voor advies en de aankoop van de juiste producten.” 

Met het oog op de feestdagen is het aangeraden om tijdig een afspraak in te plannen. En ook voor de communie periode in het voorjaar is het slim om alvast een afspraak in te boeken. “Voor de feestdagen hebben we dit jaar weer hele mooie geschenkpakketten met leuke accessoires en verzorgingsproducten. En wie kiest voor een cadeaubon kan rekenen op een extra feestelijke verpakking. De populaire Infinity Breads en de accessoires van Banditz worden ook aangeboden in het salon. Leuk om te krijgen maar ook om cadeau te geven! En voor de mannen is er een mooi assortiment aan verzorgingsproducten voor haar en/of baard. 

Omdat Els graag voor iedere klant ruim de tijd neemt, wordt er enkel op afspraak gewerkt. Die kan gemaakt worden via de website www.elslauwershairstudio.be of via tel. 0032 476 744107. 

Els Lauwers Haar- en Natuursalon is gelegen aan de Lozenweg 15 in Hamont en is iedere dag geopend, met op dinsdagavond zelfs opening tot 22.00 uur. Op zondag en woensdag is het salon gesloten. Op zondag 24 december zal het salon wel extra geopend zijn in verband met de feestdagen! 

Het salon heeft zijn jaarlijkse sluiting van 1 tot en met 6 januari 2024. Els voegt nog toe: “Voor speciale gelegenheden doen we natuurlijk ook buiten onze openingstijden het salon open!”