AI-Parade in vestigingen Bibliotheek Dommeldal

REGIO – Artificiële intelligentie is de technologie van de toekomst. Wist je dat we er al heel veel mee doen? Denk bijvoorbeeld aan de suggesties die je op Spotify of Netflix krijgt. Of de gezichtsherkenning op je telefoon. Van 3 t/m 27 november organiseert Bibliotheek Dommeldal in al haar vestigingen de AI-Parade. Op donderdag 9 november is iedereen van harte uitgenodigd voor de interactieve avond ‘AI… een toekomstdroom of nachtmerrie? Praat mee!’ in de bibliotheek in Heeze. Een interactieve avond waarbij we meer ontdekken over AI (Artificiële Intelligentie en algoritmen). Een wereld met en door AI, hoe ziet deze eruit? Is het een toekomstdroom of een nachtmerrie? Of bestaat deze wereld al voor sommigen? Tijd voor een goed gesprek. Bibliotheek Dommeldal organiseert samen met de experts van het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK) deze bijeenkomst. Inzichten en gesprekpunten worden meegenomen voor de opkomende AI Agenda van de Overheid. Wees welkom, leer meer over AI, stel je vragen en praat mee!

Donderdag 9 november 19.30 – 21.30 uur. Bibliotheek Dommeldal, vestiging Heeze. Deelname aan deze avond is gratis, gelieve vooraf wel te reserveren via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.

Volledige programma AI-Parade
Kijk op www.bibliotheekdommeldal.nl/ai-parade voor het volledige overzicht van de leuke en interessante activiteiten die er tijdens de AI-Parade te doen zijn in alle vestigingen van Bibliotheek Dommeldal.