Jeugdvoorstelling ‘Los Patatos Banditos’

MAARHEEZE – Op zondag 12 november organiseert AK de Smeltkroes de tweede jeugdvoorstelling van dit theaterseizoen. Kom samen met je vrienden of je (groot)ouders naar deze vrolijke, muzikale en smaakvolle voorstelling. Waar gaat de voorstelling over?

In een keuken van een Mexicaans restaurant werkt een kokkin met Mexicaanse roots. Er klinkt gezellige muziek, er wordt gekookt want de gasten zullen zo komen. Ze wil voor hen de beroemde salsa van haar oma koken alleen ze kent het recept niet. Gelukkig is Dolores de papagaai er en die kent het wel. Het koken schiet niet erg op. De kokkin laat zich steeds afleiden doordat ze verhalen over haar opa en oma vertelt en liedjes zingt. De tijd dringt, gaat ze het gerecht op tijd afkrijgen? Wie gaat haar helpen? De kokkin, de papegaai, keukengerei en ingrediënten vertellen spannende Mexicaanse verhalen. Het gaat over heerlijke Mexicaanse gerechten, bandieten, sombrero’s, cactussen, Mexicaanse muziek, spanning en romantiek. En aan het eind is het resultaat: een heerlijk Mexicaans gerecht! Een voorstelling met smaak. Voor deze voorstelling zijn slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Om verzekerd te zijn van een plekje is het aan te raden op tijd aanwezig te zijn. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De kassa gaat open om 10.30 uur. Het is mogelijk om aan de kassa ook al kaartjes te kopen voor een van de volgende voorstellingen:

Dinsdag 2 januari (kerstvakantie): Joes – Deze ridder zegt Nee
Zondag 25 februari: Beeldmakerij Laros en de Jong – Paniek in de wolkenfabriek
Zondag 14 april Jeroen Schipper – Hoehaa! 

Wil je op de hoogte blijven van onze jeugdvoorstellingen; bekijk en like dan de facebookpagina Jeugdvoorstellingen AK Smeltkroes