Laatste rit wielertoeristen Allemaal op de fiets

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Na een druilerige week was op zondagmorgen de zon van de partij, net zoals de wielertoeristen en de E-fietsers van wtc Allemaal op de fiets. Met op de achtergrond het jachthoorngeschal van de Hubertusviering werd er verzameld op het Dorpsplein voor de laatste rit van het fietsseizoen door de wielertoeristen. Deze keer stond de Seizoensroute als seizoenafsluiter op het programma. Of het een heuse kroegentocht werd is niet bekend, wel dat er op De Bosuil na afloop vlaai stond te wachten op de renners om het seizoen netjes af te sluiten. Terwijl deze groep hun fiets even aan de haak hangt, gaat de E-groep gewoon het hele jaar door met vertrek steeds om 9.00 uur op het Dorpsplein van St-Huibrechts-Lille. Wil jij ook je conditie op peil houden? Kom gerust eens E-fietsen om te zien of het iets voor jou is.