Stichting ROZE organiseert een kattendag op 17 november 

Op vrijdag 17 november staat alles in het teken van katten en kittens bij Stichting ROZE in Eindhoven. Iedereen die op zoek is naar één of meerdere katten of kittens, is op afspraak welkom tussen 14.00 uur en 20.00 uur, aan de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven. Tijdens de kattendag krijgen potentiële nieuwe eigenaren de kans om kennis te maken met katten of kittens en vragen te stellen over wat er bij de aanschaf van een kat komt kijken. 

150 katten en kittens zoeken nog een baasje 
Afgelopen zomer organiseerde Stichting ROZE ook al kittendagen, omdat er destijds 300 kittens werden opgevangen. En met succes: Maar liefst 52 kittens vonden een gouden mandje. “Het seizoen van 2023 loopt erg lang door, zelfs in oktober ontvangen we nog jonge kittens van drie weken oud,” vertelt beheerder Alma van Dorenmalen. “We willen ook deze kittens, en alle andere katten die we hebben, voorzien van een nieuw veilig thuis voor het einde van het jaar”. Momenteel zijn er nog ruim 150 katten en kittens aan het wachten op een baasje. Reden genoeg voor Stichting ROZE om opnieuw de deuren te openen. 

Aanmelden voor de katten/kittendag 
Aanmelden is een voorwaarde om kennis te maken, zodat de drukte gereguleerd kan worden en de dieren in bescherming worden genomen tegen overprikkeling. Om deze zelfde reden kan men met maximaal twee personen per huishouden langskomen, met maximaal één kind. Aanmelden kan uitsluitend via de website www.rozeindhoven.nl/kattendag-2023

De meeste katten en kittens zijn alvast te bewonderen via www.rozeindhoven.nl. Wekelijks worden er nieuwe katten aan de website toegevoegd. 

Informatie over Stichting ROZE Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds vorig jaar dé opvang voor zwerfdieren in nood, voor Eindhoven en dertien regiogemeenten. Per jaar worden hier duizenden dieren opgevangen en verzorgd, voordat zij de natuur in kunnen of een nieuw thuis vinden. Alles draait hierbij om dierenwelzijn! Stichting ROZE werkt vanuit een gloednieuw, duurzaam opvangcentrum aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven. Een gedreven team van professionals staat 24/7 voor de dieren klaar. Hiernaast werken ze samen met; werkgelegenheidsprojecten, opleidingsinstituten, lokale overheden, collega opvanglocaties en het bedrijfsleven. Ze beschikken over een interne dierenkliniek, waar de dieren van de beste zorg worden voorzien. Naast samenwerking, staat informatie-uitwisseling bij de stichting hoog in het vaandel.