U kunt nog raden naar Buulse Boerenbruidspaar

BUDEL – Vorige week konden we al melden dat ze betrapt waren. De nieuwe Boer en Boerin die bij c.v. Buulder Buk op 11 november bij Ut Get Beginne bekend gemaakt gaan worden. Blijkbaar zijn er al velen die zaterdag 3 februari 2024 al vrij gaan houden om er bij te zijn als de Boerenbrulluft van c.v. Buulder Buk weer gehouden gaat worden. Via het e-mailadres info@buulderbuk.nl worden de eerste namen al genoemd. Weet jij ook wie deze twee rollen gaan vervullen? Stuur dan in en maak ook kans op een echte Bak Buuls Bier. Na de bekendmaking op bij Ut Get Beginne op de Elfde van de Elfde wordt deze uitgereikt. Voor wie de verradersfoto van vorige week niet voldoende was hierbij nog een tweetal nuttige tips om tot het goede antwoord te komen misschien. Tip 1: Iets mej unne bal. En tip 2: Ze houwe wil van un fèstje. Wie weet krijg jij van Prinses Nicky I en Prins Jeroen ook een bak Budels. Meer weten blijf ons dan volgen via www.buulderbuk.nl.

Foto aan wie mogen Prinses Nicky I en Prins Jeroen de bak Budels aanbieden?