Nieuw toneelstuk KLJ Herent staat weer voor de deur

PELT – KLJ Herent komt met een nieuw toneelstuk genaamd ‘De Kloon van onze Zoon’ op 24, 25, 26 en 27 november in O.C. De Vranken. Na de vele positieve reacties vorig jaar zijn ze aan de slag gegaan aan een nieuw verhaal met de drie regisseurs: Sander Thijs, Marlies Fransen en Silvy Van Son. Het vorige toneelstuk ‘Oorlog, soep en liefde’ maakte het publiek enorm enthousiast en hadden velen pijn in hun kaken van het lachen. Het hele team werkte toen goed samen om dit stuk op poten te zetten en de acteurs speelden hun personages met veel liefde. Als dit toneelstuk net zo goed zal worden als het vorige dan staat ons zeker wat te wachten!

Door Melissa van Wijngaarde 

Het stuk ‘De Kloon van onze Zoon’ zal het verhaal gaan vertellen van Georgette een boerin die verstrikt raakt in de wereld van televisieglamour. Haar zoon de originele ster van ‘boer zoekt boerin’ verdwijnt, dus gaat ze haastig op zoek naar een kloon om hem te vervangen. Maar als de camera ploeg eenmaal daar is vliegen de vonken er van af en komt er van alles boven water wat beter verborgen had kunnen blijven. Het toneelgezelschap heeft een belangrijk doel met dit verhaal en dat is het volgende volgens Silvy Van Son: “Ons doel is simpel: de inwoners van Pelt en omstreken een avondje goed laten lachen.”

14 toneelspelers die allemaal bij de KLJ zitten of hebben gezeten zullen dit stuk tot leven gaan brengen. Eind augustus heeft iedereen hun rol gekregen en zijn ze begonnen met repeteren, pas zijn ze ook aan het decor begonnen. Voor wie dit stuk graag wilt zien kan dit op 24, 25, 26 en 27 november elke avond om 20u in O.C. De Vranken Herent Neerpelt. Voor senioren is er op vrijdag 24 november ook nog een middagvoorstelling om 14u op dezelfde locatie met een gratis stuk vlaai. Tickets zijn beschikbaar voor 7 euro bij toneelspelers, leden of regisseurs, in ’t Winkeltje of ’t Fritpintje op ’t Herent. Ook online via de link: https://toneel.eventgoose.com. Als laatste melde Silvy nog: “Elk jaar weer zien we een fantastische groep mensen samen komen om iets speciaals te creëren. We kunnen niet wachten om het eindresultaat te delen met ons publiek, maar eerst nog een beetje oefenen.”

Foto: alle leden die meewerken aan ‘De Kloon van onze Zoon’, nog ontbrekend op de foto Maud Bloemen en Jorn Plessers