Seniorenvereniging Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Zaterdagmiddag 4 november organiseerden het Cantinetheater, Seniorenvereniging Budel-Schoot, Seniorenvereniging Gastel en Seniorenvereniging Dorplein een muzikale middag in het Cantinetheater in Dorplein. Het werd een drukbezochte middag, waarbij de leden van de verschillende Seniorenverenigingen goed vertegenwoordigd waren. Smartlappenkoor Rawazzi uit Son en Breugel bracht allemaal gezellige “smartlappen” en meezingers ten gehore. Iedereen was enthousiast en deed goed mee. Een dergelijke middag is zeker voor herhaling vatbaar. Op dinsdagavond 21 november treedt Shantygroep “Aan Poal 60” op voor de Seniorenvereniging van Dorplein in de Schakel. Bent u 55+? Wilt u meer weten over onze vereniging en onze activiteiten? Of een keer 1 van onze activiteiten bijwonen? Neem dan contact op met ons secretariaat: seniorenverenigingbd@hotmail.com

Op donderdagmiddag wordt er in De Schakel gekaart (rikken en Amerikaans Jokeren). 

Voor het zowel het Amerikaans jokeren als het Rikken zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. Zowel bestaande als nieuwe leden. Kom gerust een keer kijken/meedoen. Loop op donderdagmiddag eens binnen bij de Schakel of neem contact op met ons secretariaat via bovenstaand e-mailadres.