Mooie resultaten voor Turnlust tijdens de eerste landelijke wedstrijd

BUDEL – Zondag 5 november mochten Dewi Corstjens, Jessie Kissen, Maudi op den Buijsch, Lieke Broers en Laura van Bakel het wedstrijdseizoen voor Turnlust openen in Weert. In de ochtend beten de senioren 3e divisie de spits af. Na een stabiele start op brug turnde Maudi een strakke balkoefening. Dewi schitterde op de vloer met haar mooie choreografie en turnde heel netjes op de brug. 

Jessie turnde mooie oefeningen op vloer en sprong.  Maudi werd 7e, Dewi 10e en Jessie 13e.  Aan het einde van de middag turnden Laura en Lieke in de categorie senior 2e divisie. Lieke turnde een strakke brugoefening en turnde een mooie en sierlijke vloeroefening. Lieke eindigde op een 11e plaats. Laura debuteerde bij de senioren en sprong een huizenhoge tsukahara. Helaas kwam Laura vervelend ten val bij haar afsprong van balk, waardoor ze de wedstrijd niet kon afmaken. Wij wensen Laura heel veel beterschap en een voorspoedig herstel! De senioren 2e en 3e divisie reizen op 26 november af naar Dokkum (Friesland) voor de tweede kwalificatiewedstrijd. In hetzelfde weekend worden de teamwedstrijden in de regio afgetrapt. Hiervoor wordt geturnd in Best.