Boer Boris en de Ballonnenfee

VALKENSWAARD – In november zijn de kleine avonturiers van 4 jaar en ouder weer van harte welkom bij Theater De Hofnar. Zo kunnen ze op woensdag 15 november genieten van Boer Boris is de Baas en op woensdag 29 november samen met de Ballonnenfee het grote mysterie van Sinterklaas oplossen. 

Boer Boris is de baas (4+)
Er komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar De Hofnar. Bij aanvang staat een enorme doos op het podium. Langzaam maar zeker vouwen de technici deze open, waarna een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs de vogelverschrikkers! Als de technici zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen. “Wie is er hier de baas? Boer Boris is de baas.”

De Ballonnenfee en het grote mysterie van Sinterklaas (4+)
In deze speciale lokale kindervoorstelling van De Ballonnenfee gaan we Sinterklaas helpen en het grote mysterie oplossen. Het is een bijzondere ballonnenshow waar we natuurlijk allerlei (Sinterklaas) liedjes gaan zingen en waar we samen ballonfiguren gaan maken die van alles meemaken. Er komt zelfs een echte Piet langs! Maar of hij ons zo goed kan helpen is nog de vraag… Dus kom kijken, mee doen, mee dansen en zingen, dan maken we er samen een groot Sinterklaasfeest van!

Info & kaarten  

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.