Prinsenbal Budel-Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Op zaterdag 18 november 2023 is de installatie van het nieuwe prinsenpaar van KS De Heiknuuters. Dan start de carnavalsverening het nieuwe carnavalsseizoen met het Prinsenbal. De prinsencommissie is er weer in geslaagd om een kersverse prinsenfamilie te presenteren. Natuurlijk wordt ook afscheid genomen van de huidige prinsenfamilie met Prinses Vanessa 1e en Markiezin Renske 1e voorop, gevolgd door de Adjudanten Yony en Esmee. Maar ook Jeugdprins Niels 1e, Jeugdprinses Fenne, Jeugdadjudante Senna en de hele prinsenfamilie. Zij hebben op voortreffelijke wijze de scepter mogen zwaaien in het Heiknuuterrijk.  

Maar waar het allemaal om gaat op 18 november… Wie, o, wie zal als de scepter gaan zwaaien over het Heiknuuterrijk seizoen 2023-2024? Maak het mee vanaf 18.11 uur in De Schakel te Budel-Dorplein. Aansluitend is er een carnavalsbal! Ben je nieuwsgierig wie onze nieuwe prins(es) wordt, kijk dan op de website www.heiknuuters.nl 

Wie wordt de nieuwe prins van de Heiknuuters? Raad mee en maak kans op een krat bier!