Concert Valkenswaards Kamerkoor 

VALKENSWAARD – Ook dit jaar heeft het Valkenswaards Kamerkoor weer iets bijzonder in petto. Op 19 november aanstaande gaan we rondom het thema “de 4-elementen” een concert geven in de Hofnar te Valkenswaard! De 4-elementen (aarde, water, lucht en vuur): ieder lied draagt één, en soms meerdere, elementen in zich.

In Terra Tremuit schudt de aarde, The Shower laat het regenen en ons hart verzachten, El Fuego is een lofzang op de overwinning van God (het water) op de zonde (het vuur) en Gymnopédie vindt haar basis in een gedicht over o.a. ‘wervelwinden van goud’. 

De liederen worden a capella uitgevoerd en zijn gecomponeerd door Mateo Flecha, Edward Elgar, Vaughan Williams, Johannes Brahms om er een paar te noemen.

Naast het muzikale concert brengen we met eerbied voor en een knipoog naar GLOW bijpassende beelden zodat zang, licht, klank en warmte tezamen een totaalbeleving opleveren.

Uitvoering: zondag 19 november om 15:00 uur. Locatie: theater De Hofnar te Valkenswaard. 

Tickets: € 12,50 verkrijgbaar via www.hofnar.nl