Sporten bij Zurrik Sportief

SOERENDONK – Sportvereniging “Zurrik Sportief” is elke week volop in beweging in de Gymzaal naast “Den Donck” te Soerendonk. Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar zorgt onze vereniging, dat sporten met gezellig samenzijn voor een ieder toegankelijk is. De  contributie per kwartaal is €15 (jeugd), €22,50 (volw.1 uur)  of €28 (volw.1,5 uur). Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. Wil je een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, badminton, sport & Spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan! Je krijgt bij ons drie gratis proeflessen!  Jaarlijks organiseert het bestuur van Zurrik Sportief een algemene ledenvergadering, een fietstocht en een lijnbaltoernooi voor alle leden. Deze keer een kort bericht over het lijnbaltoernooi van zaterdag 28 oktober. 

Het jaarlijkse lijnbaltoernooi werd gehouden in 2 zalen van de Donck en de gymzaal naast de Donck in Soerendonk. Lijnbal is een aangepaste vorm van volleybal, waardoor iedereen gemakkelijk mee kan doen. Het veld is kleiner dan bij volleybal en er staan doorgaans 8  ervaren- en totaal onervaren deelnemers in het veld. Er wordt fanatiek, maar zeker ook sportief en gezellig samen gespeeld. Bij lijnbal mag onder andere de eerst bal gevangen en geworpen worden. Na iedere sportronde is er ook een korte rondetafel-rustronde. Nadat  de finale gespeeld is -dit jaar gewonnen door team B- was er voor iedereen de gelegenheid om met elkaar gezellig nog na te praten onder het genot van een drankje en een hapje, de zogenaamde ”sportieve afterparty” ! 

Voor meer informatie over alle andere sportmogelijkheden neem contact op met:  Stef Verhoeven, stefverhoeven90@gmail.com of Ineke Smits, inekesmits8@gmail.com 0031 6 83833897.