Mountainbiketocht WTC Blijf Jong Pelt 

PELT – Op zondag 26 november 2023 organiseert WTC Blijf Jong Pelt haar jaarlijkse mountainbiketocht. De tocht is geschikt voor recreatieve en sportieve fietsers en maakt deel uit van de winterkalender van de Vlaamse Wielrijdersbond. De route loopt voornamelijk over onverharde paadjes en single tracks in en rond de Kolisbossen. Kortom een parcours waar zowel de ervaren mountainbiker zich kan uitleven, maar ook toegankelijk is voor minder ervaren mountainbikers en recreanten.

Er kan gekozen worden voor een afstand van 23, 32, 40 of 50 km. Onderweg is er een uitgebreide bevoorrading met sportdrank, soep, fruit en diverse koeken. Voor de jongeren is er een speciale Kidstour van 10 km.

Bij aankomst is er een afspuitplaats voor de fietsen en is er een mogelijkheid om te douchen. Inschrijving en vertrek aan het Ontmoetingscentrum De Vranken – Herent 122 – 3910 Herent te Pelt.  Er is parkeermogelijkheid voorzien in de directe omgeving van het vertrek. Tevens is er een bewaakte fietsenstalling voorzien. Er kan vrij vertrokken worden van 8.30 tot 10.30 uur.

inschrijving : 
–  leden : € 5 – jongeren (geboren 2007 en later) gratis,
–  niet leden : € 7 – jongeren (geboren 2007 en later) € 2
Voor verdere informatie kan op de website www.wtcblijfjong.be.