Seniorenvereniging Budel activiteiten

BUDEL – Seniorenvereniging Budel had weer een succesvolle dans- en luistermiddag georganiseerd. Ze hadden ervoor gezorgd dat de stoelen en tafels klaarstonden voor de 140 leden en niet-leden, een flink podium en een ruime dansvloer, koffie met vlaai, een consumptiepenning en een goede dansband! De band  “‘t Orkestje” wist de gang er in te houden en voelde precies aan wat gespeeld moest worden. De vloer bleef constant bezet of er nu de twist, rock en roll, een mooie Engelse wals of een romantische slowfox te horen was. Iedereen genoot van de muziek, de mooie locatie en van elkaar. Er wordt al uitgekeken naar de volgende dans- en luistermiddag.

De voorbije week wisten Mathieu en Jose van der Heijden bij het bridgen wel raad met de gedeelde kaarten. Met overmacht wonnen zij de bridgemiddag. Hieronder de eerste 3 paren in de uitslag.

1. Mathieu & Jose van der Heijden 
2. Riek Ceelen & Henk van Lith 
3. Thea van Rooij & Lucie van der Kruijs 

Komende week gaan de mensen van Seniorenvereniging Budel op dinsdag wandelen in de bossen rondom de Bever en de Achelse kluis, in de buurt van het Mulke.  Mooie herfstkleuren, een waterig zonnetje en gezellige mensen.  Het verzamelen is achter De Borgh om 13.30 uur.