Tussen Kunst en Keramiek Fair

VALKENSWAARD –Op zaterdag 26 november aanstaande komt Harbalorifa aan de Heerkensdreef te Valkenswaard tot leven met de prachtige derde editie van de ‘Tussen Kunst en Keramiek Fair’. Dit evenement, georganiseerd met trots door de getalenteerde fijnschilder Amy Verhoeff en de creatieve kracht achter StudioTuit, Jenny Tuit, belooft een dag vol inspiratie en bewondering te worden.

De ‘Tussen Kunst en Keramiek Fair’ is dé gelegenheid waar kunstenaars, ambachtslieden en keramisten samenkomen om hun unieke talenten te tonen. Van betoverende schilderijen tot meesterlijke keramiekstukken, deze fair biedt een unieke kans om zeldzame en bijzondere kunstwerken aan te schaffen. Naast de prachtige kunst en keramiek, zijn er ook kleine cadeautjes te vinden. Perfect om een speciaal iemand te verrassen met een uniek geschenk.

De sfeer van dit evenement is betoverend en uitnodigend. Neem de tijd om te genieten van een drankje, rond te kijken en de kunst in al haar pracht te bewonderen. Of u nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om uw huis te verfraaien, deze fair biedt voor elk wat wils. En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om ondergedompeld te worden in een wereld van creativiteit en vakmanschap.

De ‘Tussen Kunst en Keramiek Fair’ is op zaterdag 26 november op de Heerkensdreef te Valkenswaard.