Boekjes en Babbels in Bibliotheek Maarheeze

MAARHEEZE – Boekjes en Babbels is een gezellig uurtje in de bibliotheek, voor (groot)ouders met jonge kinderen tot vier jaar. We gaan voorlezen en samen boekjes bekijken. Voorlezen aan kinderen prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal is het heel leuk!  Dit uurtje staat in het teken van het vrolijke Sinterklaasfeest en vindt plaats op donderdag 16 november, van 11.00 tot 12.00 uur.

Tijdens de “Boekjes en Babbels” activiteit zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden om jonge geesten te verwonderen en te vermaken. Er wordt voorgelezen uit kleurrijke boekjes die de magie van Sinterklaas tot leven brengen en de verbeelding van de kleintjes prikkelen. Daarnaast is er ook een pietengym waar ze hun pietendiploma kunnen behalen. Onze Pietengym is speciaal ontworpen voor kinderen van 0-4 jaar en belooft een gezellige en actieve tijd waarin de jongsten kunnen bewegen, lachen en zich als echte Pieten kunnen uitleven. Er valt van alles te beleven.

Trek je mooiste Sint of Piet kostuum aan en laat je meeslepen in de feestelijke vreugde van het Sinterklaasfeest in de bibliotheek. Deze ochtend is een leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Ook kun je met je kindje samen boekjes uitzoeken voor thuis. Jij en/of je kindje nog geen lid? Dat regel je meteen deze ochtend. 

Meld je gratis aan
Boekjes en Babbels is op donderdag 16 november van 11:00 tot 12:00 in de bibliotheek, gevestigd in de Smeltkroes in Maarheeze. Deelnemen is gratis. Daarna is er volop mogelijkheid om je vragen te stellen of om samen boekjes uit te zoeken. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl