Spectaculaire koopavond in Valkenswaard Centrum

VALKENSWAARD – Vrijdag 17 november rond de klok van 18:00 uur zullen wethouder Theo Geldens en de nieuwe kinderburgemeester Billy de Wit onder de Pergola de gloednieuwe sfeerverlichting in het vernieuwde centrum van Valkenswaard officieel voor het eerst ontsteken. Na deze heugelijke gebeurtenis zal de spectaculaire licht act Circo di Strada by Night door de winkelstraten van Valkenswaard rondtrekken. Diverse winkels in het centrum zullen tot 21:00 uur geopend zijn tijdens deze speciale koopavond.

Valkenswaard Centrum staat weer sfeervol in het licht vanaf vrijdag 17 november. Centrum Management Valkenswaard heeft nieuwe Ledverlichting aangeschaft die zuinig en duurzaam is. De sfeerverlichting is bedoeld voor de donkere wintermaanden en dus niet specifiek voor de kerst.

Circo di Strada: de voorstelling die oplicht!
Duizenden (led)lichtjes en bijpassende magische muziek en een gevarieerde combinatie van meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen met bijpassende kostuums dat is Circo di Strada by Night. Laat je verwonderen door deze bijzondere licht act!

Naast het ontsteken van de sfeerverlichting en de bijzondere licht act zijn ook de winkels in het centrum voor deze speciale gelegenheid geopend tot 21:00 uur.  Diverse horecazaken verwelkomen u natuurlijk graag voor een gezellig drankje om nog even na te genieten van deze bijzondere koopavond.

We zien u graag in Valkenswaard Centrum!