Aanstellingsviering pastoor Roel Alders 

HAMONT-ACHEL – Op zondag 12 november vond in de St.-Laurentiuskerk in Hamont de officiële aanstelling plaats van Roel Alders als pastoor-moderator in de Pastorale Eenheid St.-Jozef Hamont-Achel. Onder ruime belangstelling werd de benoemingsbrief voorgelezen en ondertekend. Heel veel symbolische tekenen werden aangereikt om zijn herderlijke taak goed uit te oefenen. Het ‘team pastorale eenheid’ en de vele medewerkers in de parochiewerkingen vormden een kring rond het altaar en engageerden zich ten volle. Na de vredeswens en toespraken van Kerkbestuur en burgemeester, werden alle aanwezigen uitgenodigd op de receptie achterin de kerk. Wij wensen pastoor Roel proficiat en alle succes in het uitoefenen van zijn herderlijke taak.

Tekst Gerard Bloemen – Foto’s: © Gerard Bloemen