‘Alles voor het geld’

LEENDE – Op 9, 10 en 13 december wordt de culturele zaal van de Schammert in Leende weer omgetoverd tot een theater. Toneelvereniging KNAL brengt 3x de voorstelling ‘Alles voor het geld’, een hilarische klucht over een grote som geld en een vrij onnozele begunstigde, onder regie van Elies van Doorn. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. 

Snel en komisch 
Tijdens de voorstelling wisselen de komische verwikkelingen elkaar in razend tempo op. De uitdaging ligt er voor spelers en regie in om timing en humor te perfectioneren. Daar wordt hard aan gewerkt! Theaterzaal Het publiek mag tijdens de voorstelling plaatsnemen op de tribune, die KNAL speciaal voor deze gelegenheid in de zaal laat plaatsen. Daarmee wordt een echte theaterbeleving gecreëerd en zijn alle ingrediënten voor een vrolijke, onbezorgde avond aanwezig. 

Kaartverkoop 
KNAL speelt ‘Alles voor het geld’ op zaterdagavond 9, zondagmiddag 10 en woensdagavond 13 december. Kaartjes kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via www.knaltoneel.nl óf op zaterdag 11 november tegen contante betaling in de foyer van Theater De Schammert, Dorpstraat 59 in Leende.