Expositie in De Smeltkroes

MAARHEEZE – De werkgroep Exposities AK de Smeltkroes verzorgt een expositie van 15 november t/m 19 december 2023 met “Sieraden van Fietsband” gemaakt door de dames Denise Schellekens en Annemieke Schellen. Voor de ontwerpen en het maken van de sieraden worden oude fietsbanden gebruikt.  Bijzonder is dat de fietsbanden worden geverfd, waardoor er een uniek effect is in elk sieraad.  Door de combinatie met kralen ontstaan er steeds nieuwe en bijzondere sieraden. Elke keer is het weer leuk om te zien hoeveel mogelijkheden er zijn om van dit materiaal iets moois te maken. Steeds krijgen we weer nieuwe ideeën om hier enthousiast mee bezig te zijn. Bent u enthousiast geworden en vindt u het leuk om zelf een rubber sieraad te maken: wij verzorgen ook workshops, bij u thuis of op locatie. Wij brengen dan veel kralen en diverse fietsbanden mee. Onder begeleiding van ons wordt  door de cursisten een unieke ketting gemaakt.

Voor meer informatie:  annemiekeschellen@live.nl  De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van “De Smeltkroes” Meer info 0031 495 593219.