Nieuwe puzzel van Cranendonck

BUDEL – Het was een mooie zonnige dag toen op 7 oktober de nieuwe VVV-locatie in het Schepenhuis officieel geopend werd door Wethouder Lemmen. Er waren leuke standjes waar de diverse stichtingen of verenigingen zich konden presenteren.  De mensen van het VVV merken nu wel dat mensen niet altijd direct de ingang kunnen vinden; deze is namelijk dezelfde als de ingang van Het Kluutje onder aan de buitentrap. Als u binnenloopt dan is de VVV links in het pand gevestigd. 

Iets bijzonders nodig voor de feestdagen? Momenteel is ook de nieuwe puzzel van Cranendonck uit en zijn er nog enkele te koop van onze andere dorpen. Leuk idee voor de feestdagen? Let wel, op=op. Het zijn namelijk echt collectors-items. De VVV verzorgt eventueel ook geschenkverpakkingen voor particulieren of bedrijven. 

Lijkt het u ook leuk om in het VVV-kantoor te komen helpen als gastvrouw/heer? De VVV kan altijd nog nieuwe vrijwilligers gebruiken zodat ze ook weer hele dagen open kunnen.

Momenteel zijn zij geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Ook zijn er nog enkele goody bags voor betalende klanten. 

Meer info via www.vvvcranendonck.nl