Ledûb Heren 1 behaalt 3-1 overwinning

BUDEL – Afgelopen weekend nam Ledûb Volleybal Heren 1 het op tegen VC Hero Heren 1. 

Joep Reijnen maakte deze samenvatting: “Met duidelijke instructies over het blok en de service zijn we de eerste set gestart. Deze werd keurig opgevolgd en zorgde voor een goede controle over de wedstrijd. De eerste set ging redelijk gelijk op. Door de servicedruk en zuivere pass heeft Ledûb de eerste set binnengesleept met 25-21.

De servicedruk en goede blokkade hebben we door kunnen zetten in de tweede set. Dit zorgde voor een voorsprong op Hero. Door ons sterke blok ging Hero tactischer spelen. Prikballen en ketsers zorgde voor wederom een gelijkopgaande set. Deze heeft Ledûb met een uiteindelijk spannende 25-22 gewonnen. Door een aantal missende basisspelers op 11e van de 11e zat Hero niet helemaal lekker in de wedstrijd. 

In de derde set waren zij tegen zichzelf aan het volleyballen en nam Ledûb wederom de overhand met 25-21. De laatste set heeft Hero zich herpakt. De servicedruk vanaf de overkant was goed te merken. Ledûb had hier moeite mee en kreeg het eigen spelletje niet op orde. Hiermee heeft Ledûb helaas de laatste set afgegeven met 18-25. Ledûb mag na een uitslag van 3-1 vier punten bij zijn naam schrijven. 

Komende donderdag reizen we af naar Weert om tegen Stravoc/VC Weert Combinatie Heren 1 te spelen.”

Foto Jos Meusen