Pro6 Zwerfvuilprikactie op zaterdag 18 november  

CRANENDONCK – Op zaterdag 18 november gaan de vrijwilligers van Pro6 voor de 49e keer op pad om zwerfvuil te verzamelen. Ze starten om 11.00 uur net buiten de slagboom van het AZC in Budel (Randweg-Oost 32). Van daaruit gaan ze richting Budel en Maarheeze om de looppaden en bermen van zwerfvuil te ontdoen. Om 12.30 uur komen de ‘prikkers’ weer bij het startpunt en verzamelen ze al het gevonden materiaal. Het opgeraapte zwerfvuil wordt dan afgevoerd naar de milieustraat.  Vorige keer (21 oktober) hebben ze in Maarheeze en omgeving zwerfvuil geprikt. Er waren toen 9 personen, waarvan 4 van het AZC. Het negental verzamelde in totaal 11 volle zakken! Er lag minder dan de vorige keer. Hopelijk is dit een signaal dat meer mensen het belang inzien van een schone leefomgeving! Heb je zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt Pro6 voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen enz. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad! Je kunt je van tevoren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht. Tot zaterdag!