Sponsoring met Budels Bier verlengd

BUDEL-DORPLEIN – Op vrijdag 10 november werd het sponsorcontract met de Budelse Brouwerij verlengd.  De samenwerking tussen De Budelse Brouwerij en de voetbalclub RoodWit’67is er al bijna 60 jaar. 

Het sponsorcontract werd ondertekend in de kantine door Harrie en Katrien Aarts van de Budelse Brouwerij, voorzitter Mat Lammers en kantinebeheerder Louis v. Adelberg van Rood-Wit’67/Plus. Het vorige contract, met een looptijd van 7 jaren, was in mei 2016 ondertekend. Het huidige contract werd weer verlengd met 7 jaren t/m mei 2030. Het verlengen van het contract geeft opnieuw blijk van de goede sponsorrelatie tussen de Budelse Brouwerij en Rood-Wit’67/Plus. Rood-Wit’67/Plus dankt de Budelse Brouwerij voor de sponsoring vanuit het verre verleden dat al die tijd naar de wensen van de Budelse Brouwerij als van Rood-Wit’67/Plus uitstekend is verlopen en voor het nieuwe sponsorcontract.   

De ondertekening van het contract met Budel Bier