Wandeltocht OLAT 

HEESWIJK-DINTHER – Op zondag 19 november organiseert Wandelsportvereniging OLAT een wandeltocht vanuit Heeswijk-Dinther. De 2e wandeltocht van de 57e OLAT winterserie. 

Start- en finishlocatie zijn Cultureel Centrum Servaes, Raadhuisplein24 in Heeswijk-Dinther

Afstanden en starttijden: 10 en 15 km (08:00-12:00 uur), 20 km (08:00-11:30 uur), 30 km   (08:00-10:00 uur) en 40 km (08:00-09:00 uur). 

Onderweg zijn er 3 wagenrusten en 2 caférusten. Dit afhankelijk van de te wandelen afstand. De verzorging op de wagenrusten is bij de prijs inbegrepen. Die van de caférusten niet.  De route wordt helemaal uitgepijld en men krijgt ook een routebeschrijving mee.

De wandeling gaat zoveel mogelijk over onverharde paden door de omringende natuurgebieden. We wandelen vandaag via Muggenhoek, Bernische Hoeven en het bosgebied bij de Heisewal richting Vorstenbosch. Er is een bijzondere rust bij de Alpacafarm in Vorstenbosch. De 30 en 40 km maken daarna een lus richting Nistelrode. De 40 km doet daarbij als extra nog de natuurgebied de Maashorst aan. De terugweg voert langs de rand van de Bedafse Bergen. Daarna volgt voor alle afstanden een lus om Vorstenbosch en daarna mooie natuurlijke paden langs de Leijgraaf. Tot slot nog een stukje buitengebied van Dinther.  Je kunt inschrijven op het startbureau vanaf 07:30 uur, contant of met pin, of met een voorinschrijving, je krijgt dan ook de tracks toegezonden,  via https://www.olat.nl/actuele-inschrijvingen Op deze website staat ook een zeer uitgebreide voorbeschouwing.